Hej Lian här!

Som sagt i titeln jag heter Lian och detta är mitt första inlägg på bloggen. Jag har bloggat förr men på nouw, men aldrig varit riktigt nöjd, så jag tror och hoppas på bättre med spotlife. Jag är inte riktigt klar med designen på bloggen än så hoppas ni har överseende med det.

Det jag kommer blogga om här är vad jag gör på min fritid. Lite info om mig: Jag har en hund som heter Cesar, han är 1,5 år och är en tysk spets. Håller på lite med hästar och sommarjobbar i hästbutiken Fåglasång. Tycker om att ta foto, så det kommer nog komma upp bilder i inläggen också.

IMG_3581 IMG_5302 IMG_5863

Jag hoppas ni gillar min blogg och att vi hörs i nästa inlägg.

Ha en bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>