Albrekts Guld

Hej på er! Mina inlägg är inte så jätteroliga nu, för kollar bara på skam hela tiden haha. Det var det jag gjorde igår och det jag har gjort idag. Men idag har jag och Erik faktiskt varit i stan, jag köpte mat och så skulle vi köpa ett nytt halsband eller laga det för min förra kedja gick sönder.

När vi kom dit fick vi hjälp av en som jobbade där, hon rekommenderade att köpa en ny guldkedja istället, så den håller och det var 20%. Jag tyckte den var alldeles för dyr och trodde inte Erik skulle köpa den för han brukar vara lite snål och tänka på ekonomin och så har jag redan fått så mycket av han. Jag föreslog att vi skulle gå hem och tänka på saken och Erik höll med. Det var en väldigt fin kedja, men kostade jättemycket tyckte jag. Men när jag trodde vi skulle gå så sa Erik ”klart du ska ha den”. och jag blev först förvånad och trodde han skojade, men sen blev jag jätteglad.

CSC_0194

De har 20% på alla guldkedjor och mycket annat.

Halsbandet jag fick hittar ni HÄR

Om ni vill ha något annat länkar jag sidan HÄR

Eller besök deras fysiska butik i Ronnebys Galleria Diamanten.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>