Förlåt

Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen de senaste dagarna. Förlåt för det, ska försöka bättra mig.

Jag har inte gjort alls mycket dessa dagarna för jag har känt mig hängig och trött. Är fortfarande det man det kommer och går tycker jag.

Men idag var jag och Erik på en resturang med hans släkt. Det var jättegott, de serverar viltkött och jag valde varmrökt älg och till det fick man potatisgratäng. Men vi satt och umgicks ett tag, men sen höll jag på att somna vid bordet så vi åkte hem, vi kom nästan precis hem.

(Tyvärr funkade det inte att ladda upp bilder just nu, annars så hade jag det)

Imorgon ska vi på roadtrip. Vi ska åka runt lite där Erik var och jobbade på hans förra jobb. Sedan kommer det vara en liten överraskning, det är inte helt bestämt än, men vi ska iallafall kolla på ”det”.

Men vi hörs igen imorgon och ni får ha det så bra.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>