90 årsdag

God kväll. Idag firade vi farfars 90 årsdag. Vid 14:00 åkte vi till en stuga där farfar, pappa och mina farbröder hade en sommarstuga för länge sedan, vi satt där och fikade och Cesar fick följa med och springa runt lite. DSC_0203DSC_0220DSC_0208

17:30 åkte vi till restaurangen Riverside, vi tog lite bilder tillsammans, sedan gick vi och åt. Det var helt okej mat, vi fick toast skagen till förrätt och fläskfile med kantarellsås och potatis till varmrätt. Som sagt helt okej, men inget att jubla för, om jag ska vara ärlig. Men vi hade trevligt och vi åt glass efter maten, sen jag och Erik gick ner till bryggan.

DSC_0231DSC_0227 DSC_0252 DSC_0255 DSC_0258

Hoppas ni också haft en underbar dag allihop!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>