Bio

Hallå på er. Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute med Cesar och kollat till hönorna. Asså de växer så jäkla fort,man ser liksom under vissa nätter hur stora de börjar bli. De största är så roliga för den ena springer till en och äter ur handen och de andra två är lite avvaktande tills dem ser att det är lugnt. De små har inte börjat komma fram till oss än, men det kommer nog, för vi är där varje dag.

DSC_0122

Jag och Erik har fixat lite på bilen också, var inte mycket vi kunde göra, för nått passade inte och något gick inte att ta bort, men det blev två vindrutetorkare som vi bytte.

Sedan lagade jag kycklinglassange, vet inte om det finns recept på det, men jag gjorde såhär: Jag kokade 5 kycklingfiler, kokade ostsås och sedan när man kunde dela kycklingen i smulor/strimlor, sedan steka det som köttfärssås. När allt är klart så varvar man bara allt och lassangeplattor i en ungnsform. Jag bara höftar, som jag gör med de mesta i min matlagning, känns som jag alltid har tur med det, för det blir sällan förjävligt.

Och nu ska vi åka in till stan och kolla på bio, tyvärr var premiären igår, men vi hade så mycket då så vi skulle inte hinna det. Så nu blir det till att kolla på Annabelle, så spänd, längtat sen förra året då jag fick reda på att den skulle komma ut. Men nu är vi lite sena så får avsluta här, men vi hörs imorgon och så får ni reda på vad jag tyckte om den, lovar att inte spoila. (kan häda att det är lite felstavningar, men hinner inte att läsa igenom detta haha.

Ha en bra kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>