Rum 213

Hej, idag har jag inte gjort så mycket förutom att gjort mig klar för ikväll. Jag ska på fest och jag åker om typ en kvart. Är jättetaggad och hoppas på att det blir en jätterolig kväll.

Igår var jag med en kompis, Hannes. Vi gick en runda med hundarna på kvällen och sedan kollade på film. Vi kollade på Rum 213, den var bra för att vara en svensk skräckfilm. Den är baserad på boken Rum 213 och det är nog den enda bok jag läst klart och gillade. Men det kändes lite komiskt att dem var 12 haha.

rum_213

Och dagen innan var jag och Erik på bio och kollade på Annabelle 2, den var jättebra! har blivit så rädd för typ allt nu när jag blivit äldre, innan kollade jag på massa skräckfilmer själv och var helt orädd. Men detta var första gången jag höll för ögonen och typ hoppade till hela tiden. Men den var bra iallafall.

Hoppas ni har en fortsatt bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>