Nytt sätt att koppla av

Godmorgon!

Igår var jag hemma lite. Vaknade när Erik gick upp vid 05:00 men somnade om och låg och segade fram tills 11:00,för mamma ringde väckte mig och så åkte vi hem. Jag åt lite frukost hemma och läste mina skvallertidningar. Sedan satt jag och min syster och ritade.

Jag har märkt det nu med att färglägga en massa mönster faktiskt är avkopplande. Jag har bara sett reklam om att man kan ladda ner appar på mobilen. Men tyckte det bara var konstigt haha. Men upptäckte detta för ca en vecka sedan, då min farfar fyllde år och min syrra ritade en sån och så fick jag hjälpa till för den är väldigt stor och det var många detaljer. Men jag fasande för det, jag föredrar att lyssna på musik när jag målar, lyssnar även på någon podd ibland. Så nu har jag införskaffat mig en målarbok och pennor haha. Det ska ju vara någon stresshantering av något slag, förstår inte riktigt hur. Dock tröttnar jag ganska snabbt eller vill börja på något nytt, men det är ju bara att fortsätta senare eller gå tillbaka till den.

20915864_1288585597919687_541617408_n 20885124_1288585614586352_1355555650_n

Erik kom hem vid 16:00 och vi åt hemma, mamma lagade köttgryta men potatis, så gott. Sen somnade Erik och jag kollade på tv och petade på han och störde han, stackarn haha. När han hade vaknat så åkte vi till maxi och så köpte jag blommor som vi ska ha på nattduksbordet och två vaser, när vi kom hem till Erik gick vi ner till hönorna och gav dem mat och vatten. Sedan gick vi upp och började städa rummen, det behövdes verkligen, men vi blev inte klara så jag ska fortsätta idag medan Erik är på jobbet.

Har ni provat ”ritat bort stressen”? Funkar det för er?

Hoppas ni har en bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>