Helgen

Godmorgon! Måndag och försovit mig. Tiderna är så krångliga särskilt efter en helg och kl 05:00 på morgonen. Började 08:00 och trodde att jag kunde sova till 07:00, men det är så jag ska ta bussen.. Men nu är jag påväg in till Karlskrona.

I lördags var vi hos Erik och så fixade jag på bloggen, försökte få tag på spotlife, men inte fått ett enda svar. Sen har jag fixat med tävlingen jag ska ha, troligtvis har jag den på bloggen om jag inte får något svar att jag inte får ha den här. Får se hur det blir och ni kommer bli uppdaterade om det så snart jag vet. Det var det jag gjorde nästan hela lördagen. Men jag klippte Jesper oxå och det gick jättebra! Han är 4 år och satt still och kollade på sina dammsugare på youtube, så söt är han.

  Igår (söndags) hade vi kalas för mig och mamma, det var roligt och god mat, det var varmrökt lax med potatis. Jag fick ände lite saker ändå, Fick mest pengar eftersom jag önskat mig det, men av Eriks föräldrar fick jag lite inrednings saker, så vi åkte hem till Erik vid 19:00 ungefär och började städa haha. Så det var bra motivation till att städa. Och av Erik fick jag Calvin Klein tights, så jävla sköna!

Så idag är det tänkt att fortsätta städa och kanske åka in till Karlskrona och köpa en ny matta. Det är våra planer idag, roliga? Nah? Haha hoppas ni får en bra dag idag iallafall!

 FullSizeRender 24

IMG_6315FullSizeRender 25FullSizeRender 27FullSizeRender 26

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>